Jeg har hatt kurs i fermentering/melkesyregjæring.
Vi var 5 personer tilstede og jeg må si det var ei perfekt gruppe, praten gikk lett og vi fikk laget mye godt:
Deltakerne fikk med seg hjem norgesglass fylt med egenproduserte ting fra kurset: Sauerkraut i to varianter, grønnsaksblanding, rødbetkvass og ketchup.
Jeg bruker økologiske grønnsaker til fermenteringen.
Neste kurs blir torsdag 09. November – 2017 kl 18- 20 eller den tida vi trenger mot kl 21. På det første kurset avsluttet vi kl 20.30. Kurssted nær Bø sentrum (Bø i Telemark).
Jeg setter maks antall deltakere til 5 så det er «først til mølla»-prinsippet som må gjelde.
Påmelding til bentlore (at) online.no.
Deltageravgifta er kr 950,-.
Husk å ta med deg en god stødig veske til sakene dsom lages og skal has med hjem.
Bilde fra det første kurset.