Fermenteringskurs 01.02.2018

Produksjon av scoby og starter til Kombucha, til interesserte kursdeltakere.

Fermenteringskurs i Bø torsdag 01.februar kl 18 , varighet ca. 3 timer.

Kurspris 950,- pr pers. (750,- om du tar med egne krukker).

2 eller flere som melder seg på i samme påmelding/epost: 20% rabatt på kursprisen.                            Bindende påmelding med 300,-/250,-  ved påmelding, resten kan betales med Vipps, kort eller kontant på kurset.

Deltakerne får lage flere varianter av fermenterte grønnsaker, og får med hjem oppskrifter på det som lages. Glass/beholdere og  økologiske råvarer er også med i prisen.

Opplys i påmeldingen om du ønsker å bestille noe fermenteringsutstyr i tillegg, -20% rabatt for deltakere. Utstyret leveres ut på kurset. Se egne innlegg om Mason Top 9 delers fermenteringssett og Mason Top silikonlokk.

Påmelding til epost bentlore (at) online.no  Påmeldingsfrist 20.01.2018.

Bekreftelse for påmelding/bestilling, opplysning om kurssted og betalingsalternativer, nærmere om hva vi kan lage (økologiske grønnsaker varierer i utvalg så jeg bestemmer hva vi lager ut i fra hvilke grønnsaker som er tilgjengelig)  sendes ut senest ved påmeldingsfristens utløp.

 

Skrevet av

bentlore

Tromsøværing bosatt i Telemark.