Mason Top 9-delers Fermenterings-kit

 

 

Ett komplett fermenteringskit fra Masontops.

Her får du 4stk.  Pickle Pipe Silicone Airlocks, 4 stk. Pickle Pebbles PLUS  fermenteringsvekter i glass ,

og 1 stk. Pickle Packer en vakker stamper i tre, Pluss en printet fementeringsguide med oppskrifter og tips.

SPAR PENGER OG KJØP HELE SETTET!

Vi gjør fermentering enkelt for deg. Du kommer til å sette så stor pris på hvor praktiske og effektive utstyret fra Masontops er.

Start med fermentering av mat, det er enkelt og det kan være med å gi deg en bedre helse. Mye helse kommer fra magen, og også mange sykdommer kommer fra tarm og mage. Fermenterer du selv hjemme, beholder du alle de gode bakteriene som er så bra for deg.

Med dette kittet kan du starte 4 fermenteringsprosesser med en gang.

Pickle Pipe eller Airlocks er laget av silikon og er uten BPA, uten Ftalater og kan vaskes i oppvaskemaskin. Målene er 84mm  i diameter. Det er modellen Wide som er med i pakken. PS! Passer til Norgesglass!

Pickel Pebbles +  er glassvekter til fermenteringen slik at grønnsakene holder seg nede i væsken sin, og ikke stikker opp. Kommer grønnsakene i kontakt med luft i stedet for væske, vil de kunne mygle. Pickel Pebbels glassene i størrelse +,  som er inkludert her har diameter på 69mm, ca 7 cm, og 19mm høy, ca 2cm  Sjekk med målebånd at glassvekten går ned i glasset du har tenkt å bruke. Laget av Soda Lime glass, uten bly og selvfølgelig matttygg. Det er modellen Wide som er med i pakken.

Pickle Packer, den vakre grønnsakspresseren i tre. Laget av ett stykke Acacia, og utformet slik at den er god å bruke. Denne bruker du til å stampe eller presse grønnsakene ned væsken, press alt godt ned i glasset før du legger glassvektene oppå. 25,5 cm lang, og 6,35 cm bred i endene, og 5 cm bred på midten for ett godt grep. Det skal jo være enkelt for deg.

Nå kan du fermentere all slags grønnsaker og noen frukter også. Fermentert mat på alle fat!

 

Ordinær pris:  kr 649,-

(Kjøper betaler Postens takster/porto om varen ønskes tilsendt)

-20% rabatt for kursdeltakere (oppgi i påmeldinga at du bestiller for utlevering på kurset)

Første oppsatte kurs er i Bø i Telemark torsdag 01.februar 2018.

 

Skrevet av

bentlore

Tromsøværing bosatt i Telemark.