Full sommer, gode dager, strikking og sanking

Pinsetur til byen på B i Vest ? leverte  gave, blå genser, til svoger.  På samme tur fikk vi en nydelig kveld med gode venner hvor blåskjell stod på menyen.  For aller første gang fikk vi plukket Ramsløk. Spennende!

Ramsløk.

 

Blåskjell
Scoby og starter til kombucha.

M

Ellers er jo kombucha og (melke)kefir fortsatt i produksjon her.  Laget siruper av vårens sankingav Granskudd og Løvetann.

Sirup fra vårens sanking.

Tema sanking på Midt-Telemark sopp- og myttevekstforenings Åpent møte/medlemsmøte torsdag 07.06.2018.  Kristin Helene Randulff Nielsen fortalte og inspirerte! Så mye spennende i boka hun utga i våres sammen med Magnus Slagsvold Støre!

Håndplukk.
Kristin Helene Randulff Nielsen.

Besøk på Bø Prestegard i dag, smakte på godsaker på Rabarbrafestivalen og møtte fine folk ? http://boprestegard.no ?            dagens innkjøp ble verdens søteste lille krakk, kjøpt på Hagefest hos Siloen i Seljord.  Og ellers er jeg i gang med prøvelapp-fargemix-test for neste prosjekt. 

Prøvelapp-fargemix-test til neste prosjekt.

Skrevet av

bentlore

Tromsøværing bosatt i Telemark.